Slut på vecka 21!

Vecka 21 slut och bara tre veckor kvar till sommarlovet. Hur ska jag klara mig två månader utan alla elever i världens bästa 4b?
Eleverna har idag fått veta att inför nästa läsår kommer vi att flytta upp en våning och inte till baksidan som femmorna ”brukar” göra. Detta beror på storleken på blivande fyror och hur lokalerna ser ut.
De har också fått veta att jag och Camilla kommer fortsätta som deras fröknar och att en lärare tillkommer, Malin Möller från Växjö.
Jag är otroligt glad att få fortsätta arbeta med denna fantastiska grupp! 😀

Läxor till onsdag:
Engelska: Grammatikstencil om a/an
Eleverna kan träna på denna länken:
http://www.elevspel.se/amnen/engelska/1126-trana-a-och-an.html

Matematik: Logga in på matteportal.se (användarnamn: FörnamnEfternamn lösenord: Efternamn  – tänk på att använda stor bokstav i både förnamn och efternamn. Har man ett efternamn med färre än sex bokstäver så måste man lägga till två nollor i lösenordet)
T.ex. Användarnamn: ElinVall
Lösenord: Vall00
Läxa till fredag:
Svenska: Andra delen av läxan ”Muntlig presentation”. Eleverna ska välja något de tycker är intressant, hitta fakta om det och sedan göra en muntlig presentation för klassen om det de har valt.
Muntlig presentation
Läxan är uppdelad på två veckor, andra veckan ska eleverna öva in det som de ska säga genom en tankekarta eller stödord.

Svara gärna på bloggfrågan!

Till sist vill jag önska er en riktigt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *