Vecka 16

Ny vecka, nya möjligheter!
Denna veckan börjar vi med att välkomna lärarstudenten Sandra som ska vara med oss i 4B i fem veckor!Här kommer en liten presentation av Sandra själv:

Hejsan! Mitt namn är Sandra Paulsson och har just nu praktik i er 4:a. Hos er ska jag vara i hela 5 veckor och jag är väldigt spänd på att få lära känna er, hoppas också att ni tycker att det ska bli kul! Jag läser alltså till lärare på Linnéuniversitetet i Växjö och då till mellanstadielärare med inriktning år 4-6. Just nu är jag på min andra termin och detta blir min första praktik. Jag studerar inte bara i Växjö utan jag är också bosatt i Växjö sen i höstas då jag började på universitetet. Däremot är jag inte uppvuxen i Småland utan har mina rötter i Skåne.
Med vänlig hälsning Sandra Paulsson.

Läxor till nästa vecka:
Tisdag: Läsläxa – läs sidorna 129-149 i ”Motståndarna”samt välja en läsfixare att göra (dock inte konstnären). Är ni osäkra på vad någon läsfixare gör så kolla tillbaka på de gamla läxorna.
Jag vet att en del tycker att boken är tråkig men försök kämpa på, den är snart slut.
Till tisdag ska också Theo och Loke presentera sin nyhet på engelska från sidan www.newsinlevels.com

Onsdag: Matematik: Inklistrad i matteboken.

Engelskaläxan är förlängd till tisdag v.18 – läsa och översätta sidorna 52-53, glosor denna veckan får bli samtliga ”väderord” på sidan 52 (många av de kan dem sen innan).

För de elever som lyckats sälja slut, eller som bara har några majblommor kvar i sin påse finns det möjlighet att sälja fler. De redovisar sedan påse för påse i medföljande kuvert.

Veckans bloggfråga:
Vilken är din favoritskoldag? Motivera varför!

10 tankar kring ”Vecka 16

  1. Jag tycker om torsdag för då skriver vi på sagan, vi har idrott efter det.Sen har vi slöjd och till maten får vi mackor. Mmm.

  2. min favoritdag i skolan är onsdag för att då har vi elevens val och engelska. jag gillar engelska.

  3. jag gillar torsdag bara för att alla mina favorit lektioner är på den dagen. mina favoriter är skriva på svenskan,idrott och slöjd.

  4. Torsdag är min bästa dag i veckan för att då skriver vi om den magiska dörren på ipad. Vi har också idrott och slöjd. De ämnena gillar jag.

  5. Min favoritskoldag är torsdag för att vi har roliga lektioner och det fort på skoldagen

  6. Min favorit dag är torsdag för vi skriver på den magiska dörren och vi har slöjd.

  7. Min favoritskoldag är måndagar för då får man träffa alla kompisar igen efter helgen och då har vi ingen matte. Jag tycker om måndagar för då spelar jag innebandy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *